Angle right Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Clear input content Loupe Loupe

SIMAS imponerer med godt kvalitetsarbeid

Årets leverandør- nominert for 2. gang

SIMAS (Sogn interkommunale miljø- og avfallselskap) imponerer med godt kvalitetsarbeid og har hatt en betydelig kvalitetsheving på sine leveranser til Sirkel. I 2022 hadde Simas 12,33 % avkortninger på sine leveranser, i 2023 er avkortningene redusert til 4,55 %.

Så langt i 2024 har SIMAS klart å opprettholde kvaliteten på samme nivå som i 2023, noe som gjør at de er nominert til Årets leverandør av glass- og metallemballasje for 2. gang, gratulerer!

SIMAS IKS har henteordning for glass- og metallemballasje og har hatt en økning på 33 % i innsamlet mengde etter overgang til henteordning. De har også vist at de har fokus på kvalitet ved gjennomførte kvalitetstiltak som er støttet av NMG og Sirkels kvalitetsfond.

-Det er gledeleg å bli nominert for 2.gong og med det sjå at tiltak som er gjort fungerar. Arbeid med å heve kvaliteten er eit kollektivt samarbeid, på tvers av avdelingar. God og informativ informasjon ut til abonnenter, saman med god mottakskontroll både ved innsamling og på anlegget er suksessfaktorer som har heva SIMAS sitt kvalitetsarbeid, sier Anne Sigrid Loftesnes Harjo, HMS- og kvalitetsleiar i SIMAS.

SIMAS, er et interkommunalt selskap, eid av kommunene Aurland, Høyanger, Luster, Lærdal, Sogndal, Vik og Årdal og har 14 000 abonnenter.